Links

Her kan du finde div. organisationer og personer som omhandler lysterapi.Society for Light Therapy and Biological Rhythms (SLTBR)  -blev grundlagt i 1988 og er en international ikke kommerciel organisation, som fremmer forskning og kendskab om lysets indflydelse på organismen og kronobiologi, samt andre medicinske forstyrrelser.
http://sltbr.org/

The Mood Disorders Society of Canada  -er en ikke kommerciel registreret organisation. Den støttes af offentligheden, staten og fælles interesseorganisationer. Uden denne økonomiske støtte vil organisationen ikke være i stand til, at levere vigtig information og service til den canadiske befolkning.

http://www.mooddisorderscanada.ca/depression/sad.htm


Dr. Norman Rosenthal  -var den første til, at definere vinterdepression (SAD - Seasonal Affective Disorder). I løbet af hans lange og anerkendte karriere, som psykiater og forsker hos National Institute of Mental Health USA, banede han vejen for brugen af lysterapi i behandlingen af vinterdepression.
http://www.normanrosenthal.com/

The SAD Association England  - er en frivillig organisation med bogførte bidrag, som informerer offentligheden og helsebranchen om SAD og støtter og vejleder de lidende om sygdommen.
http://www.sada.org.uk/sada.htm

Depression Alliance Scotland  -arbejder sig mod en fremtid hvor depression opdages, forståes og anerkendes som en almindelig og helbredelig tilstand, ligesom andre sygdomme. De bestræber sig på, at sikre at dem som lider af depression og deres behandler er forsynet med den information, støtte, forståelse og behandling som kræves for den bedste livskvalitet.
http://www.dascot.org/sad.html

Dr. David Avery  -er professor i psykiatri og har forsket i vinterdepression (SAD) i forholdsvis ret mange år og er således blandt dem, som har mest erfaring i emnet. Dr. David Avery har udgivet et utal af medicinske forskningsjournaler indenfor SAD og er omtalt i ligeså mange artikler. Til daglig forsker han på University of Washington School of Medicine, hvor han også underviser.
http://www.uwpsychiatry.org/AboutUs/Directories.asp  (søg på Avery)

Psyknet.dk  -en dansk seriøs hjemmeside som beskriver de forskellige former for psykiske lidelser. Hjemmesiden er meget uddybende og i redaktionen sidder 2 speciallæger i psykiatri, overlæge Søren Blinkenberg og overlæge dr. med. Per B. Vendsborg. For fakta om vinterdepression tryk på linket "Mani & depression" og tryk derefter på linket "Vinterdepression".
http://psyknet.dk

Circadian Lighting Association  -er en organisation for internationale producenter af lysterpi-produkter. Organisationen blev oprettet i 1993 og formålet var, at sikre seriøse produkter samt, at kunder kunne have tillid til produkterne og virksomhederne bag organisationen. Hjemmesiden indeholder også de generelle anbefalinger og vejledninger for lysterapibehandling.
http://www.claorg.org

International Society for Affective Disorders  -Er en sammenslutning til støtte for forskning vedr. følelsesmæssige forstyrrelser, hvilket omfatter alle relevante discipliner som genetik, neurovidenskab og social- og adfærdsvidenskab. Tværfaglig forskning er især højt værdsat af sammenslutningen.
https://www.isad.org.uk/default.asp
 
Godkendt af E-handelsfonden
kreditkort
Find os på
Facebook
Twitter
D a n s k   L y s t e r a p i   -  P  o  s  t  b  o  k  s     7  0   -   9  6  0  0     A  a  r  s   -   E - m a i l :  i n f o @ d a n s k l y s t e r a p i . d k
 
Powered by frontgate